Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Llum verda per redactar els projectes de les estacions depuradores d'aigües residuals de les EMD de Sucs i RaimatL'ACA finançarà la redacció d'ambdós projectes amb un import total de 62.000 euros, IVA exclòs


La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida celebrada aquesta setmana ha donat llum verda als convenis de col·laboració entre la Paeria i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), per a la redacció dels projectes constructius de les estacions depuradores d'aigües residuals a les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat. La voluntat de la Paeria és redactar els projectes durant l'any vinent. L'ACA finançarà la redacció d'aquests amb un import total de 62.000 euros sense IVA, repartits a parts iguals per cada projecte.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, s'ha mostrat molt satisfet per l'acord i ha explicat que la voluntat de la Paeria és redactar els projectes constructius durant l’any 2021.

L'Ajuntament haurà de redactar el projecte constructiu mitjançant la tramitació dels expedients de contractació necessaris. Per la seva banda, l'Agència Catalana de l'Aigua finançarà la redacció d'ambdós projectes de les depuradores de Raimat i Suc amb un import de 31.000 euros per projecte, IVA exclòs.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats