Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Marea Lila debatrà si reclama poder fer 'topless' a les piscinesAsseguren que tenen "pendent" tractar el tema en la propera assemblea


La plataforma Marea Lila, que inclou a diferents col·lectius que lluiten pels drets de les dones a la ciutat, decidirà a finals d'aquest mes si reclama a la Paeria que les dones puguin fer topless a les piscines municipals, tal com ho ha fet el col·lectiu Mugrons Lliures a Barcelona.

Segons va explicar la portaveu de la plataforma, Maria Alloza, no és un tema que l'entitat hagi debatut, tot i que tenen pendent tractar-o per arribar a un consens i pronunciar-se. "Com a col·lectiu no ens hem posicionat", va dir Alloza, que va assegurar que cada mes es reuneixen en assemblea i que a finals d'agost en celebraran una per decidir que fan. "Són temes en què hem de donar una opinió totes les associacions que formem Marea Lila", va indicar la portaveu de la plataforma.

Tot i això, Alloza va apuntar que en principi no hauria d'haver cap problema per acordar que les dones han de ser lliures per decidir si volen fer topless o no a les piscines municipals de la ciutat.

Actualment, la normativa no permet que les dones puguin mostrar els seus pits a les piscines municipals de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats