Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Medicina, Infermeria i el doble grau de Veterinària, les carreres amb més demanda a la UdLEls estudis de Medicina, Ciències Biomèdiques i el doble grau de Fisioteràpia i Infermeria, notes de tall més altes


Un total de 2.404 aspirants a estudiar una carrera ja compten amb una plaça a la Universitat de Lleida (UdL) per al curs 2018-2019. Aquest any els estudis més requerits com a primera opció són Medicina, Infermeria i el doble grau de Ciència i Producció animal amb Veterinària. Així, en Medicina s'han rebut un total de 323 peticions de primera opció per a 110 places.

Per la seva banda, en Infermeria, van arribar 184 sol·licituds de primera opció per a 65 places i el doble grau de Veterinària compta amb 120 sol·licituds que l'assenyalen com a primera elecció, amb 60 places. Així es va desvetllar ahir en la presentació dels resultats de la preinscripció per al proper curs del Consell Interuniversitari de Catalunya. Pel que fa als estudis més exigent es troben Medicina, Ciències Biomèdiques i el doble grau de Fisioteràpia amb Infermeria figuren entre els estudis amb la nota de tall més alt amb un 12,264; 11,760 i 11,522, respectivament.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats