Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Miquel Pueyo anuncia que elimina la revista de la Paeria després de 30 anysL'alcalde ha explicat que des que van entrar han intentat reduir les "despeses supèrflues"


L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va anunciar ahir al matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que la Paeria eliminarà l'edició de la revista en paper a considerar-la un "òrgan de propaganda". La revista de la Paeria feia 30 anys que s'editava i el primer número va sortir al setembre de 1989, però després de 304 nombre deixarà d'existir. En aquest sentit, Pueyo ha explicat que des que van entrar han intentat reduir les "despeses supèrflues", de manera que també han suprimit "l'existència d'uns aparcaments gratuïts que la Paeria oferia als regidors". L'alcalde va afirmar que "el salari que rep un regidor permet perfectament pagar-se una plaça de pàrquing o un abonament".

El paer en cap també ha explicat que en el termini d'una setmana podran publicar l'estat de comptes que han trobat en l'Ajuntament. L'alcalde va admetre que s'han trobat "compromisos en despeses i factures sense pagar" i ha criticat que després de les eleccions els socialistes aprovessin projectes importants, com ara la concessió dels patinets elèctrics o el vial de Torre Salses. Miquel Pueyo també ha apuntat que el seu objectiu és revertir "les polítiques neoliberals" que ha aplicat el PSC a la ciutat. Pel que fa a la situació dels temporers, Pueyo ha explicat que s'ha gestionat d'urgència i que no es tracta d ' "un problema nou, perquè Lleida és la capital d'una regió agrària molt important i hi ha molta gent que ve a recollir fruita".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats