Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h


Mitma formalitza un contracte d'obres per a la millora del ferm a l'A-2, a l'altura de la variant de LleidaAmb un import de 7,6 milions d'euros


El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha formalitzat el contracte d'obres del "Rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm de l'Autovia A-2 (Autovia del Nord-est). Tram: Variant de Lleida, pp.kk. 460,000 al 475,000. Província de Lleida", per un import de 7.627.961 euros.

Les obres afectaran un tram de la A-2 que actua com a variant de la ciutat de Lleida. L'objectiu principal de l'actuació és la millora del ferm, a escala superficial de manera general, i a escala estructural de manera localitzada en aquelles zones més afectades per la deterioració.

Concretament, es preveu realitzar en totes dues calçades de l'autovia una rehabilitació estructural en el carril dret i la millora superficial tant de la calçada com dels ramals d'entrada i sortida en els enllaços.

El projecte inclou així mateix la reposició d'aquells serveis o instal·lacions que puguin quedar afectats, com a espires d'aforaments de trànsit i juntes de ponts, entre altres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats