Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Mor en un accident de trànsit el fotoperiodista Òscar MirónTreballava al ‘Segre’ des de feia més de 20 anys i també va passar per la redacció de ‘La Mañana’


El fotoperiodista Òscar Mirón, que portava més de 20 anys treballant al ‘Segre’ i que també va passar per ‘La Mañana’, va perdre la vida en un accident de trànsit la matinada del dissabte a Binéfar.

Els fets van tenir lloc vint minuts abans de les tres de la matinada al punt quilomètric 31,5 a l’autovia A-22 a l’alçada de Binéfar. El turisme que conduïa el fotoperiodista lleidatà va sortir de la via, va xocar contra una pilastra d’un pont i, conseqüentment, el vehicle es va incendiar. El conductor, de 43 anys, i únic ocupant del vehicle va perdre la vida en l’accident.

Òscar Mirón portava més de 20 anys treballant al diari Segre, encara anteriorment també va passar per la redacció del diari LA MAÑANA. La seva obra es va caracteritzar per un gran domini de la tècnica fotogràfica i el seu interès per l’experimentació en imatges de paisatges i tractament de la llum, buscant noves formes de comunicació tant amb llum nocturna com amb nous formats, segons recull el digital de Segre.

La notícia de la seva mort va provocar una gran commoció a la ciutat. Les mostres de tristesa i condol es van començar a mostrar de seguida a través de les xarxes socials, sobretot entre periodistes i companys, però també des de les institucions i la classe política ja que Mirón era molt conegut i apreciat a Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats