Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/h


OSMON inicia la temporada de recollida d'escombraries pel carrerActualment l'entitat ja ha realitzat la plantació de més de 500 arbres per la província durant les activitats que realitzen els caps de setmana.


L'Organització Social pel Món (OSMON) va començar ahir la nova temporada de recollida d'escombraries per la zona del Centre BTT i pels voltants del gimnàs Trèvol de Lleida.

Una vintena de voluntaris, dels 80 inscrits a l'entitat, van iniciar la temporada recollint plàstic, vidre i altres articles estranys com una matrícula de cotxe.

L'entitat, que compta amb voluntaris de diferents edats i fins i tot nens, ja està planificant les futures activitats que se celebraran cada dues setmanes durant el mes. Entre aquestes activitats destaca la recollida d'escombraries, així com la reforestació amb la plantada d'arbres com el Roure, l'Alzina o algun arbust. El seu pròxim objectiu és plantar al novembre 500 arbres a Rosselló dels 5.000 que tenen previstos plantar a la temporada del 2020. Així com la plantació d'arbustos en un parc de la Bordeta.

Actualment l'entitat ja ha realitzat la plantació de més de 500 arbres per la província durant les activitats que realitzen els caps de setmana.

Per participar en l'organització pots treballar com a voluntari, fer una donació o fer-te soci.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats