Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h


Palau s'autoproclama 'líder de l'oposició' a la PaeriaEl PP presenta el seu programa electoral anticipat i denuncia "inseguretat" als carrers de la ciutat


El portaveu del Partit Popular a la Paeria, Xavier Palau, es va autoproclamar ahir "líder de l'oposició per ser el grup que més propostes presentem en les diferents comissions municipals".

Xavier Palau va comentar que el PP és l'únic partit de centre dreta lleidatà i es va mostrar "sorprès" per la inacció de la resta de grups municipals a l'oposició. Palau ha fet aquestes declaracions en la presentació de la campanya "Lleida implicada", que el PP impulsarà en els propers tres anys i mig. Consta de sis eixos i també inclourà les aportacions dels veïns i les veïnes, les entitats i les organitzacions empresarials.

El portaveu del Partit Popular a la Paeria va manifestar que "els ciutadans i les ciutadanes tenen la percepció que hi ha un problema d'inseguretat en certs barris de Lleida pels continus episodis de robatoris, furts, ocupacions il·legals o fins i tot delictes d'agressions sexuals".

La campanya o el programa electoral anticipat per a la eleccions municipals del 2023 inclou propostes de ciutat referides a l'àmbit de la seguretat ciutadana, com l'augment de la seguretat ciutadana, l'increment de la plantilla de la Guàrdia Urbana amb 50 agents i l'eliminació dels punts foscos.

El PP també demana la millora de la freqüència del servei de l'autobús urbà i aposta pel Pla de l'Estació i per convertir Lleida és una gran capital amb el reforç de la xarxa ferroviària per connectar la ciutat amb les principals poblacions veïnes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats