Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h


PaPanBread, Resquitx Restaurant i Sercodaga guardonats amb els premis Integra XXIDurant l’acte s’ha presentat el calendari solidari 2020 de Down Lleida


L'associació Down Lleida ha lliurat aquesta nit la catorzena edició dels premis Integra XXI a les empreses que estan donant suport al programa d'inserció laboral. Enguany, la distinció ha estat per PaPanBread, Resquitx Restaurant i Sercodaga, els representants de les quals l’han rebut en un acte, al qual ha assistit la regidora de Comerç i Consum, Marta Gispert i els regidors Jackson Quiñonez i Xavier Palau, això com el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.

Gràcies a aquestes empreses, es promou l'accés al món laboral ordinari de persones amb discapacitat intel·lectual, fet pel qual, des de l'associació, es vol reconèixer la seva tasca.

En el mateix acte, s’ha fet la presentació del calendari solidari 2020 de Down Lleida, elaborat per Julián Garcia i Reinald Pomés. El calendari d’enguany inclou fotografies en un entorn plàstic com els camps fruiters en floració d'Aitona i altres indrets emblemàtics de la vila, com la cova i la casa del Pare Palau, l'església de Sant Antolí o la capella de Sant Gaietà.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats