Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Pardinyes recupera la Cavalcada que no es va celebrar l'any passatL'associació de veïns, entitats i comerciants, bolcats amb l'acte


L'associació de veïns (Orvepard), les entitats del barri i els comerços de Pardinyes diuen sentir-se molt contents de poder tornar a realitzar la tradicional Cavalcada dels Reis Mags que l'any passat no van poder celebrar. Els motius als quals va al·ludir la Paeria en aquell moment, van ser no comptar amb les mesures ni els agents de seguretat suficients, ja que consideraven que la ciutat estava en alerta terrorista.

La notificació que no podien celebrar la Cavalcada els va arribar a l'associació de veïns només dos dies abans de la seva celebració. Malgrat que van proposar la celebració en horari matinal, l'organització va decidir no dur-la a terme. Aquest any, no obstant això, podran celebrar-la mitja hora més tard que la que tindrà lloc al centre de la ciutat. El recorregut sortirà del Centri Cívic i arribarà fins a l'església de Sant Salvador, on els nens i nenes podran saludar a les ses majestats els Reis Mags, i rebre un petit obsequi simbòlic.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats