Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Passejada per la canalització del riu Segre per exigir la seva neteja i rehabilitacióL’Associació Amics i Amigues del Riu Segre ha ajudat a què es faci el Camí Verd del riu i l’espai d’esbarjo a la plaça del Bisbe.


L’Associació Amics i Amigues del Riu Segre va organitzar ahir una passejada per la canalització del riu Segre al seu pas per Lleida per tal d’exigir una total neteja d’aquesta canalització, així com una rehabilitació per tal de fer un parc públic.

El president de l’entitat mediambientalista, Ramón Vilalta, va explicar que en aquests moments la canalització és una “claveguera per on baixen aigües putrefactes que no sabem d’on venen. Hi ha moltes algues i fa molt mala olor”. Així mateix, Vilalta va demandar que “es compleixin les obres tal i com van ser projectades i que es faci un parc públic”. Van ser vuit les persones que van participar en la passejada i, un cop finalitzada, representants de l’associació ecologista van donar compte de les activitats realitzades per l’entitat.

El seu president va recordar que l’associació ha ajudat a que es faci el Camí Verd del riu i l’espai d’esbarjo a la plaça del Bisbe. Finalment, els participants en la passejada van visitar l’antiga presa de la Sèquia de Torres.  

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats