Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h


Polèmica entre el govern de la Paeria i el PSC pel ple d'avui sobre l'HortaEl tripartit qüestiona que es debati el futur d'aquest territori en la sessió extraordinària


El govern de la Paeria va criticar ahir la "poca empatia" del grup municipal del PSC amb la Comissió de l'Horta al preferir convocar un ple extraordinari sobre el territori.

El regidor de l'Horta, Joan Ramon Castro, va dir que el tripartit "dóna molta importància a la Comissió de l'Horta i també ha creat una regidoria específica on abordar les problemàtiques d'aquesta zona de la ciutat". Sobre les propostes que el PSC presentarà al ple extraordinari que se celebra avui, Castro va comentar que són "insuficients i curtes, respecte al que és el nostre pla de govern" i va afegir que el primer partit de l'oposició només vol "treure'n rèdit polític ". La tinenta d'alcalde Jordina Freixanet va apuntar que per debatre les propostes de futur hi ha la Comissió de l'Horta o les jornades específiques de treball, mentre que el tinent d'alcalde Sergi Talamonte va comentar que la gent de l'Horta vol solucions i va acusar el PSC de menysprear la Comissió de l'Horta.

En el ple extraordinari, l'equip de govern proposarà ampliar el transport a demanda a cinc partides més durant aquest any (Boixadors, Alpicat, Camí de l'Albi, Plana de l'Bisbe i Grenyana) i en el 2023 donar cobertura a tota l'Horta. Quant a la portada d'aigua a Camp Rodó i Torres de Sanui, Castro va criticar que els veïns no han pogut gaudir del servei fins ara. A més, es proposa un programa de seguretat específic amb la màxima coordinació amb els cossos policials i es va anunciar que aquest any s'instal·larà fibra òptica a 360 immobles.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats