Lleida
16/27° C (pluja)
97% 26 km/h


Ponent Coopera insta l’Ajuntament de Lleida a adherir-se a la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i SolidàriaL'entitat i la Xarxa també s’han reunit amb els ajuntaments de Tàrrega i d’Algerri.


La tècnica de Ponent Coopera, Anna Maria Capdevila i el cap del Departament d’Economia Social i de les Cures i Polítiques Alimentàries Urbanes de l’Ajuntament de Barcelona i President de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, Xavier Rubió, s’han reunit aquest matí amb la regidoria de Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida per presentar a la Paeria la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS) i la tasca que s’està duent a terme amb la voluntat que Lleida s’hi pugui adherir.

La XMESS la integren actualment 41 municipis de Catalunya i una entitat col·laboradora, entre els quals hi ha grans ciutats com Barcelona, Badalona, Girona, Mataró, Sabadell, Santa Coloma o Terrassa. Té l'objectiu de promoure, reforçar i consolidar l’economia social i solidària (ESS), fixar objectius i estratègies comunes i fomentar la cooperació i l’acció conjunta en polítiques públiques dels municipis membres. També ofereix un paraigües a nous governs municipals compromesos amb l’ESS però amb poca capacitat tècnica o experiència en aquest àmbit.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats