Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Postius fitxa Bea Obis per a coordinar el grup municipal de JxCatTots dos van ser contrincants a les ‘primàries’ de CiU de l'any 2015


L'exedil de CiU Bea Obis ha fitxat com a coordinadora del grup municipal de JxCat. Obis, que va assumir el càrrec el passat 16 de desembre, assessorarà els regidors del grup en les seves intervencions en les comissions informatives i en els plens municipals, coordinarà les relacions amb els diferents mitjans de comunicació, actuarà d'enllaç amb protocol d'alcaldia i atendrà la ciutadania sobre els temes referents al grup municipal o a la Paeria.

Obis també ajudarà a millorar la labor que els regidors duen a terme en les diferents àrees. En aquest sentit, cal destacar que les àrees comandades per edils de JxCat són Urbanisme (Toni Postius); Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta (Joan Ramon Castro); Esports i Activitat Física (Sergi González); Promoció Econòmica i Turisme (Paco Cerdà); Ocupació i Responsabilitat Social (Anna Campos), i Comerç i Consum (Marta Gispert).

Bea Obis va ser regidora de la Paeria durant dos mandats (2007/2011 i 2011/2015), l'etapa en la qual Isidre Gavín i l'independent Joan Ramon Zaballos van ser els caps de files de l'antiga CiU a la Paeria. De fet, Obis va competir amb l'actual tinent d'alcalde, Toni Postius, per a liderar la llista de CiU el 2015 en un procés en el qual també va concórrer el llavors edil Alexis Guallar. Postius va ser el guanyador de la votació que va fer el comitè local (una decisió que va ratificar posteriorment l'assemblea del partit) i va concórrer com a candidat de la formació nacionalista en 2015, una llista en la qual ja no estaven ni Obis ni Guallar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats