Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Postius insisteix en fer una llista ''transversal'' per Lleida però no concreta la marca electoralDesprés de la reunió de dilluns amb Puigdemont recorda que ell ha estat elegit pel PDeCAT i que més endavant el partit decidirà sota quin paraigües concorre a les urnes


L'alcaldable per Lleida del PDeCAT, Toni Postius, ha insistit aquest dimarts en la voluntat de teixir una llista electoral per a les municipals del 2019 el màxim de ''transversal'' possible. Després de mantenir una reunió ahir dilluns amb Carles Puigdemont a Waterloo, Postius ha descartat concretar sobre la marca electoral amb que es presentarà als comicis i ha dit que ''aquest no és el tema ara mateix''.

En aquest sentit, ha deixat clar que ha estat elegit pel PDeCAT per encapçalar la llista i que més endavant ''el partit decidirà sota quin paraigües concorre a les urnes''. Postius s'ha mostrat a favor d'escoltar ara el màxim de gent i fer créixer ''un moviment que sigui el màxim d'ampli i representatiu de la societat lleidatana''. Per l'alcaldable, l'actual govern municipal d'Àngel Ros ''s'ha posat d'esquenes al país, al Govern i al que estava passant al conjunt de Catalunya''.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats