Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


Raimat planteja que l'oficina de Correus faci d'entitat bancàriaL'EMD negocia amb bancs perquè instal·lin un caixer automàtic


La presidenta de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Raimat, Ainhoa ??Casabón, va comentar ahir que s'ha posat en contacte amb diverses entitats bancàries per demanar-los que instal·lin un caixer automàtic al poble, després de la negativa del Banc de Sabadell de reobrir el que tenia situat en la seva sucursal bancària del carrer Major. Casabón va afegir que també es planteja demanar que l'oficina de Correus pugui oferir serveis bancaris, com ja va reclamar l'EMD de Sucs.

Davant el tancament d'un gran nombre d'oficines bancàries en els darrers anys en diversos pobles de la demarcació de Lleida, Correus es presenta com una bona alternativa per oferir els serveis financers.

Amb la clausura de la sucursal financera de Banc de Sabadell i la desactivació del caixer automàtic del carrer Major, els habitants de Raimat, la majoria gent gran, han de traslladar-se a Lleida o a Almacelles per realitzar els tràmits o simplement treure diners, va explicar Casabón.

En aquest sentit, per poder realitzar tràmits durant l'horari d'obertura dels bancs, només hi ha un autobús que surt a les 8 del matí cap a Lleida i arriba a Raimat a les 14 hores. El vehicle públic connecta amb Almacelles els dijous, quan es fa el mercat setmanal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats