Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Retallaran 25 cm la vorera del carrer Era Val d'Aran per complir amb la normativa de BombersEl reglament diu que l'amplada mínima del vial deu ser de 3,5 m i ara és de 3,25 m


La Paeria haurà de retallar la vorera del carrer Era Val d'Aran de Ciutat Jardí per complir amb la normativa de Bombers. Segons va explicar el responsable del Parc de Bombers de Lleida, la normativa marca que l'amplada mínima del vial deu ser de 3,5 metres i actualment és de 3,25. Per aquest motiu, "l'Ajuntament la setmana que ve ho corregirà".

Segons va explicar el regidor de Promoció i gestió de l'hàbitat urbà i rural i la sostenibilitat, Fèlix Larrosa, "els espais de vianants que faciliten passejar per la zona però també separen les cantonades dels carrers, les retallarem una mica" per complir amb la petició de Bombers. En aquest sentit, el regidor ha destacat que el projecte del carrer Victòria Kent "ha estat un procés llarg perquè vam haver de replantejar diverses vegades el projecte per diverses raons", una d'elles del cos de Bombers "per l'altura de la il·luminació de la carrer ".

Veïns de Ciutat Jardí, 'enfadats' pel nou club esportiu

Membres de la plataforma en contra de la construcció de la instal·lació esportiva que serà gestionada pel FIF Lleida es van presentar ahir en la visita d'obres del carrer Victòria Kent per mostrar la seva disconformitat amb el projecte a l'alcalde Àngel Ros i el seu equip de govern. Els veïns van assegurar no estar informats de la construcció dels dos camps de futbol i es troben recollint signatures perquè diuen que s'està perdent una zona verda d'ús públic.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats