Lleida
17/33° C (pluja)
97% 26 km/h


Talen 6 arbres per cobrir la pista esportiva de la BordetaAquest projecte va guanyar els pressupostos participatius de 2017


Les obres per habilitar una coberta a la pista poliesportiva del Centre Cívic de la Bordeta han obligat a talar 6 arbres de grans dimensions. Sobre això, la Paeria va informar ahir que "s'han hagut de tallar dels sis arbres perquè estaven al bell mig de les línies de fonaments de l'estructura de la nova carpa". Ja fa unes setmanes que es van eliminar un parell d'ells i ahir es treballava en la tala i retirada de la resta. 

Segons la Paeria, "la majoria eren pollancres que generaven el típic borrissol, que podia ser potencialment perillós per a la coberta". També van dir que les obres no preveuen replantar altres arbres perquè "no hi ha espai a causa de l'estructura". 

Aquest projecte de la Bordeta va guanyar els pressupostos participatius de 2017, però s'han endarrerit les obres, que consisteixen a habilitar una estructura amb tendals per poder aprofitar millor la pista esportiva. Quant als terminis de l'obra, està previst que, si els materials arriben al seu temps, la setmana que s'iniciï el muntatge de l'estructura i cap a finals de juny la instal·lació de la carpa, segons la Paeria.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats