Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Traslladen tots els pacients ingressats a la Clínica de Ponent de Lleida arran de l'aparició d'una esquerda a l'edificiEs tracta d'una mesura preventiva a l'espera que s'avaluï l'estat de l'estructura de l'immoble afectat


L'aparició d'una esquadra en una paret de la segona planta de la Clínica de Ponent de Lleida, antiga Aliança, va obligar aquest dimecres al vespre a desallotjar i traslladar a altres cíniques i hospitals de la ciutat la vintena de pacients que es trobaven ingressats al centre, situat a l'avinguda Prat de la Riba.

De la mateixa manera, la clínica ha decidit suspendre temporalment qualsevol activitat a l'edifici afectat. Segons la mútua Divina Pastora, propietària de l'equipament, la mesura es va prendre per prevenció a l'espera que en les pròximes hores personal tècnic analitzi l'estat de l'estructura de l'immoble, que data del 1955, per tal de determinar les actuacions que caldrà dur a terme. En canvi, la Clínica de Ponent manté les consultes externes que presta en unes altres instal·lacions properes, diferents a l'edifici on ha aparegut l'esquerda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats