Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Un centenar de jubilats i sindicalistes de Lleida reclamen pensions dignes davant la subdelegació del govern espanyolMolts dels concentrats aposten per convocar una vaga general contra les polítiques de "retrocessos de drets" de l'executiu PP


Jubilats i sindicalistes de Lleida han tornat a fer sentir la seva veu aquest dissabte amb una concentració davant la subdelegació del govern espanyol, a la plaça de la Pau. S'hi han aplegat un centenar de persones convocades per UGT i CCOO per reclamar la revaloració de les pensions d'acord amb el cost de la vida, així com un sistema públic "que garanteixi pensions dignes en el present i en el futur". Exigeixen l'augment de les pensions més enllà del 0,25% i la recuperació del poder adquisitiu perdut els darrers anys. Molts dels concentrats han apostat per convocar una vaga general contra les polítiques de l'executiu PP perquè consideren que suposen "retrocés de drets de la ciutadania".

La d'aquest dissabte és la tercera concentració de pensionistes organitzada a Lleida en menys de dos mesos seguint les convocatòries d'àmbit estatal. N'hi va haver el dijous 22 de febrer i el dissabte 17 de març, en tots dos casos a la plaça Sant Joan convocades per la Marea Pensionista de Lleida, que ha tornat a fer una crida per sortir al carrer dilluns vinent al matí.

La protesta d'aquest dissabte ha estat iniciativa dels sindicats majoritaris i s'ha convocat directament davant la seu del govern espanyol a la ciutat. S'hi han aplegat un centenar de persones amb pancartes, banderoles i xiulets i s'ha fet la lectura del manifest.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats