Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Un col·lectiu assegura que la reparcel·lació de Torre Salses "s'ha manipulat"Afirmen que "perjudica alguns propietaris" per la valoració econòmica dels terrenys


El col·lectiu de comerciants que ha presentat al·legacions contra Torre Salses assegura que la nova distribució de les parcel·les, feta en el projecte de reparcel·lació, "perjudica alguns dels propietaris" perquè s'ha "manipulat" la valoració econòmica dels terrenys.

Un portaveu del col·lectiu va assegurar ahir que els únics beneficiaris de la reparcel·lació dels terrenys de Torre Salses són la promotora, Eurofund, i l'Ajuntament de Lleida, perquè són els dos propietaris que es queden amb els terrenys comercials, és a dir, on s'ha de construir el complex comercial. Els altres propietaris que tenien parcel·les dins de la zona comercial "els han tret fora" i els valors del sòl de les diferents parcel·les (comercial, bloc de pisos, casa unifamiliar i habitatge de protecció oficial) acaben tenint el mateix valor econòmic.

Un fet contra el qual ha al·legat el col·lectiu perquè "el sòl comercial sempre és més car que el residencial". A més, asseguren que en el valor del sòl construït "devaluen la zona comercial i inflen el dels terrenys residencials". Per aquest motiu, esperen que les al·legacions permetin fer una reparcel·lació "correcta" i alenteixin el projecte. Segons ha pogut saber aquest diari, Eurofund valorarà les al·legacions al setembre però afirmen que els estudis estan fets amb rigor.

El BOP publica l'aprovació del vial del complex amb la signatura de Pueyo

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Lleida va publicar ahir l'aprovació definitiva del projecte de construcció del vial de Víctor Torres, que ha de donar accés al complex comercial de Torre Salses, entre la Bordeta i Magraners. El document està signat per l'actual alcalde, Miquel Pueyo.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats