Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/h


Una crema controlada de vegetació a la Seu Vella ‘incendia’ les xarxesEls usuaris van alertar i l’objectiu és evitar focs com el del juny del 2019


Els Bombers va dur a terme ahir una crema controlada “de gestió de combustible” com a mesura preventiva a la zona de la Seu Vella, a petició del Consorci del Turó de la Seu Vella i la Paeria. Durant el matí van treballar sis dotacions i el foc va crear una gran i intensa col·lumna de fum que es va fer visible des de diferents punts de la ciutat de Lleida.

Aquesta situació va provocar un autèntic “incendi” a les xarxes socials, sobretot a Twitter, ja que nombrosos usuaris es van preocupar pel foc. Davant de l’expectació, els propis Bombers van fer un tuit dient que “si veus una columna de fum per la zona de la Seu Vella, de Lleida, estem fent una crema de gestió de combustible”. També el Consorci del Turó de la Seu Vella demanava tranquilitat i assenyalava que l’objetiu era “evitar incendis com el del juny de l’any passat”. A més, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant el Ple que es va celebrar ahir, ho va explicar. Així doncs, tot estava sota control.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats