Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Una introducció al món aquàtic tanca el LleidaJoveTambé s'ha fet l’estrena de capítols de la sèrie que han realitzat els joves i la preparació d’un càtering dels participants al taller culinari


LleidaJove clou avui tres de les activitats que s’han programat per aquest estiu en el marc de l’Agenda Jove: la Setmana Esportiva, el curs de cuina italiana i el taller de web sèrie. Són activitats adreçades als joves de la ciutat perquè combinin l’esport, el lleure i la formació amb les ganes de passar-s’ho bé. El propòsit és que el jovent es diverteixi i aprengui amb activitats variades i programades d’acord als seus interessos.

El regidor Ignasi Amor ha compartit amb els participants l’últim dia de les activitats i ha explicat que més de 400 joves han pres part aquest estiu de les activitats preparades pel departament de Joventut de la Paeria. D’aquesta manera, ha animat al col·lectiu a seguir actius amb les propostes de LleidaJove.

Curs de cuina Italiana

El curs de cuina italiana, per a joves de 13 a 15 anys, ha tingut dues edicions. La primera es va fer la setmana del 29 de juliol al 2 d’agost, amb 12 places, i es va ampliar a un segon grup de 13 places més, del 5 al 9 d’agost. Els cuiners han après a fer pasta fresca, nyoquis, massa de pizza, tiramisú, tot amb productes naturals i potenciant la dieta mediterrània i saludable. Avui han preparat el càtering per a l’estrena dels capítols de la web sèrie.

Web Sèrie 

La quinzena dedicada al món audiovisual ha comptat amb una desena de joves, que han realitzat una sèrie de 3 capítols titulada “Por si queréis salir”. Els participants han pensat la idea, han escrit el guió, han planificat les escenes, han actuat, han fet de càmeres, etc. amb ajuda d’un director de cinema professional. En definitiva, han après a fer un curtmetratge. Avui s’han pogut veure dos dels tres capítols de la sèrie i el tercer es penjarà al canal de Joventut de youtube de la Paeria els pròxims dies.

Setmana Esportiva

Cinc esports diferents per a cinc dies de la setmana ha estat la proposta per a joves, de 16 a 20 anys, que han fusionat activitats física amb educació en el lleure. Han fet jocs i dinàmiques de presentació i coneixença. Multiesports (parc de Santa Cecília); escalada (Boulder Indoor de Magraners); salting Lleida, a Torrefarrera; boxa sense contacte (gimnàs “la Cristaleria” de Pardinyes) i Try scuba, introducció al món aquàtic ( piscina municipal de Cappont).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats