Lleida
20/37° C (sol)
97% 26 km/h


Uns 300 joves prenen part a la jornada lúdica a la Mitjana en favor de la Marató de TV3



Participen al programa formatiu Noves Oportunitats Lleida


Uns 300 joves que participen al programa formatiu Noves Oportunitats Lleida es van trobar ahir al matí al Parc de la Mitjana per a realitzar-hi una matinal de coneixença i activitats en equip. 

La jornada va tenir també un component solidari i de sensibilització, ja que alguns dels joves han hagut de fer les activitats i tallers amb certes incomoditats com un adhesiu a l’ull, una mascareta o el braç embenat, simulant algunes de les malalties minoritàries a les quals enguany està dedicada la Marató de TV3.

Els joves han realitzat per grups 5 activitats diferents de manera rotativa: un taller de zumba; un circuit d’orientació pel parc; futbol amb una pilota gegant; un taller de bitlles catalanes i jocs col·laboratius. 

Al final de la jornada els joves van rebre la visita del Sr. Postu, també amant de les causes socials i solidàries, i que ha estat l’encarregat de sortejar entre els joves postuimans i de lliurar un diploma de reconeixement a cada un dels equips pel seu esforç en la jornada d’avui. Amb els diners invertits en la compra dels postuimans per part de la UTE Noves Oportunitats es farà una donació a la Marató de TV3.

Per altra banda, aquesta setmana passada els joves del programa van rebre a una xerrada de sensibilització organitzada per La Marató amb l’objectiu d’explicar als joves què són les malalties minoritàries i maneres d’afrontar i acompanyar les persones que les pateixen.

FOTO: Noves Oportunitats Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats