Lleida
7/16° C (sol)
97% 26 km/h

14 desembre 2019

El plaer de viatjar a França amb els trens de Renfe-SNCFViatjar del centre de Madrid, Saragossa, Tarragona, Barcelona, Girona i Figueres fins a qualsevol ciutat de França, com Perpinyà, Narbona, Besiers, Agde, Sète, Carcassona, Tolosa, Montpeller, Nimes, Avinyó, Aix en Provence, Marsella, Valence, Lió i París, és tot un plaer amb els trens de Renfe-SNCF en Cooperación. A més, amb una rapidesa i comoditat única sense haver de passar pels cada vegada més estrictes controls aeroportuaris imposats per les normes internacionals de vol, que cal tenir molt en compte quan es viatja amb avió.
Renfe-SNCF en Cooperación és la unió de l’Alta Velocitat entre Espanya i França que permet a l’usuari realitzar un viatge còmode entre, per exemple, l’estació de Barcelona-Sants i la de París-Austerlitz, en tan sols 6 hores i 19 minuts. O des de Madrid a Marsella en 7 hores i 14 minuts; o des de Barcelona a Lió en 4 hores i 55 minuts; o des de Barcelona a Tolosa en 3 hores i 14 minuts.
Espanya i França estan molt més a prop des del mes de desembre de 2013 amb la posada en marxa de l’Alta Velocitat internacional. Des d’aquesta data i fins a desembre de 2017, han viatjat 3,4 milions de passatgers internacionals. El perfil actual d’aquests en les quatre rutes correspon a un 36% de residents de França; un 21% a Espanya i un 43% de viatgers residents a tercers països.
Els trens Renfe-SNCF és un mitjà de transport molt vàlid per descobrir les zones turístiques compreses en aquestes quatre rutes. Un cap de setmana a la monumental París brinda un catàleg de llocs de màxim interès per descobrir i gaudir, com són la Torre Eiffel; els Champs Elysées; l’Arc del Triomf; les Invàlides; el Lovre; Notre Dame; l’Òpera Garnier; el Sacre Cour; els Jardins de Luxemburg; o Disneyland (situat a 40 quilòmetres de París). També, seure en alguna de les taules més selectes en restauració de la capital gastronòmica del món, entre elles, Jules Verne, Le Grand Véfour, L’Arpege, Le Crillon, Le Meurice, l’Atelier Jöel Robuchon, Plaza Athénée i Ore, al Palau de Versalles, o fer-ho en un bistrot, a un preu molt acomodat,
No cal dir-ho, l’escapada de cap de setmana, pot ser des de Barcelona a la ciutat de Narbona i els seus voltants, i descobrir la catedral d’aquesta capital francesa, l’Ajuntament, el mercat, o omplir de plaer les papil·les gustatives a Les Grands Buffets amb les més de 300 opcions gastronòmiques que es poden degustar, entre d’altres, les nou varietats de foie gras, les 45 de formatges, les 100 de postres, una espectacular cascada de llamàntol, una selecció de marisc i plats cuinats al moment i al gust del comensal: cassoulet, coquille Saint Jacques gratinades, vol au vent, turnedó, i una selecció de 70 referències dels millors vins del sud de França per maridar l’àpat.SOBRE L´AUTOR

0 Comentaris

    No comments

Aporta el teu comentari

Add comment - required field

Amb el suport de: