Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

22 novembre 2019

Eric Frechon celebra 20 anys d’estrelles MichelinL’any 2019 marca un important any pel reconegut xef Eric Frechon, que celebra no només el seu vintè any a Le Bristol París, sinó també els 10 anys de gaudir de tres estrelles Michelin al famós restaurant Epicure. Després d’haver estat guardonat amb la seva primera estrella al primer any, Frechon va obtenir les tres 10 anys més tard, juntament amb la Legió d’Honor.
Per celebrar l’aniversari de Frechon, Le Bristol Paris ha creat un menú de nou plats d’alta cuina amb els elaborats exclusius del xef, cadascun dels quals marca una fita en la seva il·lustre carrera. El caviar de Sologne, les patates de mussolina i l’abadejo fumat comencen l’experiència gastronòmica al retre l’homenatge a 1999, l’any en què Frechon rebre la seva primera estrella. 
El gratinat de macarrons farcits amb tòfona negra, carxofa i ànec foie gras, es fa palesa el 2001, l’any de la seva segona estrella Michelin, mentre que la gallina Bresse Farm picada amb vi, crancs de riu, despulles dolses i tòfona negra va ser creada per Frechon per celebrar la tercera. Amb motiu d’aquest aniversari, Frechon ha dit: “2019 és un any significatiu per a mi; és el meu vintè any com a xef en aquest hotel que tant admiro. M’he imaginat aquest menú d’aniversari dels meus excel·lents plats d’autor que he elaborat durant els últims vint anys, i espero que els meus convidats gaudeixin dels plats tant com jo gaudeixo cuinant per a ells”. 
Frechon, amb motiu de l’onomàstica de Le Bristol, hi ha instal·lat un molí de farina a l’hotel, fent d’aquest el primer i únic hotel de la ciutat en produir la seva pròpia farina fresca casolana. Després d’una visita al mestre del pa Roland Feuillas, que elabora el 100% de Pa viu natural en recol·lectar les llavors de diversos blats d’alta qualitat com l’Espelta, l’Emmer i el Khorasan i moldre’ls en una farina fresca i viva, Frechon es va inspirar en el mateix a Le Bristol Paris. 
Gràcies al nou molí, i una visita de Feuillas a l’hotel per entrenar a l’equip en els seus mètodes, els clients ara poden gaudir de Living Bread acabat de fer, un detall important per Frechon, ja que creu que el pa és la part més important d’un àpat, marcant, amb això, el to de tota l’experiència culinària.SOBRE L´AUTOR

0 Comentaris

    No comments

Aporta el teu comentari

Add comment - required field

Amb el suport de: