Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

31 octubre 2020

Menjar i llegir sota el mar amb peixos de colorsVolen emoció i al mateix temps tranquil·litat? I a més a 20 metres sota la superfície de l’aigua a la platja de Jumeirah, en les paradisíaques illes Fiji. Disposen de 21.700 euros per dedicar-los a una experiència lúdica? Si la resposta és afirmativa, el tema consisteix a experimentar les sensacions que ofereix el primer hotel submarí que s’ha posat en servei en el continent d’Oceania, en la República de Fiji, en el sud de l’Oceà Pacífic. El nom d’aquest original establiment hoteler és Poseidón Undersea Resort.

Està dotat de 220 suites i el paquet total per parella durant una setmana, és el referit preu de 21.700 euros. Consisteix en el transport fins al complex, quatre nits en la vila de luxe situada a la platja, dues nits en una suite sota l’aigua i una expedició en submarí (Poseidón) de luxe, entre altres sorprenents experiències.

També brinda als seus clients serveis complementaris com un spa, 6 restaurants, 7 bars, un luxós restaurant, una tenda d’esports aquàtics, una boutique de venda al detall, un café per a lectura, una sala de teatre i conferències, i una capella, pel qual vulga encomanar-se a Déu.

Mentre la parella celebra un romàntic sopar, les imatges en directe de peixos ballarins dansen per les properes aigües d’aquest oceà, abrigallats per un jaç marí, formant alhora una continuada seqüència de bellesa tal que l’experiència s’eleva a la categoria de glamurosa; per no oblidar-la mai en la vida.

Els plats no són classificats com a gurmet. Són bastant vulgars, la qual cosa malgrat tot no desmereix en res realitzar una estada única i irrepetible. Si algú ha afirmat que tot al món està inventat, aquí tenen una mostra de què no és així. El projecte executat per Bruce Jones, qui ha dedicat gran part de la seua vida a dissenyar tota mena de joguines submarines per als famosos, ha invertit 437 milions d’euros en aquest luxosíssim submarí convertit en hotel.

Diu el refrany que on hi ha un sense dos, i per tant no acaba aquí l’oferta d’establiments aquàtics. Cal sumar a aquest un altre complex aquàtic. Es tracta de l’exòtic restaurant Ithaa Undersea, situat a 16 metres sota el nivell del mar, en la República de les Maldives, molt prop de Sri Lanka i l’Índia.

Des d’aquest es pot albirar imatges amb els seus 180° sobre la vida marina, esculls i una incomptable quantitat de peixos que es mouen.Està vist que amb molts diners tot s’aconsegueix, fins i tot passar unes hores o dies sota el mar menjant, llegint i fent l’amor amb el testimoniatge mut d’una col·lecció de peixos de colors. Algú s’apunta?SOBRE L´AUTOR

0 Comentaris

    No comments

Aporta el teu comentari

Add comment - required field

Amb el suport de: