Lleida
9/15° C (pluja)
97% 26 km/h

1 abril 2020

Plusfresc llança al mercat el conill 100% criat a LleidaPlusfresc, el nostre Plusfresc, el Plusfresc dels lleidatans, l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes, que compta amb 74 establiments ubicats a la Franja de Ponent, Barcelona, Tarragona, l’Hospitalet de Llobregat i Manresa, sensible sempre amb la comercialització dels productes produïts a les contrades de Lleida i consolidant el compromís amb el producte de proximitat, ha llançat el conill 100% criat a Lleida, consolidant el compromís que la companyia lleidatana va engegar fa tres anys amb els productes de qualitat i proximitat i que es completen amb la vedella, el pollastre, el porc, el xai i alguns elaborats.

“Amb 100% Criat a Lleida pretenem, com hem fet sempre, oferir el millor producte als nostres clients. És per això que apostem per la proximitat i supervisem tots els processos per tal que els nostres animals estiguin ben cuidats i amb una alimentació òptima”, explica Òscar Vilanova, responsable del departament de Carns de Plusfresc.

El Conill d’Espígol 100% criat a Lleida, que ja es comercialitza a les tendes Plusfresc, prové d’una raça recuperada de conill autòcton de la península Ibèrica, el Gegant d’Espanya, única raça de conill reconeguda internacionalment dins el nostre àmbit, creuat amb el conill Pardo Comú. És criat en baixa densitat a granges del municipi de Soses, Lleida, amb una alimentació a base de pinsos adaptats pel projecte 100% Criat a Lleida; lliures d’OGM i amb l’aportació adient d’antioxidants i olis essencials mitjançant espígol i pells d’ametlla.

“El nostre segell 100% Criat a Lleida dóna vida al territori, ja que la totalitat d’engreix dels nostres animals està fet a terres de Lleida, amb productors locals. D’aquesta manera cuidem al nostre client, vetllant per poder oferir la millor carn i la millor atenció a les nostres botigues”, assevera Vilanova. Tot plegat, la raça, el benestar, l’alimentació i la professionalitat dels ramaders locals fan que el Conill d’Espígol 100% criat a Lleida sigui una carn més tendra, gustosa i sana.

La companyia lleidatana, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1.100 col·laboradors, a més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka. Fa tres anys, Plusfesc va presentar aquesta marca 100% Criat a Lleida, un distintiu que reforça la seva aposta pel producte de qualitat i de la terra, orgull dels productors i consumidors lleidatans i catalans.SOBRE L´AUTOR

0 Comentaris

    No comments

Aporta el teu comentari

Add comment - required field

Amb el suport de: