Lleida
8/22° C (boira)
97% 26 km/h

17 febrer 2020

Somontano fa un brindis amb vi, tapes i espectaclesUn any més i són 20, Barbastre viurà l’1 al 4 d’agost un dels festivals més prestigiosos i esperats de la geografia espanyola, Vi Somontano 2019. Barbastre es vestirà de gala aquests quatre dies amb concerts musicals, teatre, mostra gastronòmica (amb un verger de tapes preparades per 24 restaurants i elaboradors artesans de la comarca del Somontano), i amb els millors vins que produeix la Denominació d’Origen Protegida.

Els dies d’espectacle seran els mateixos, l’1, 2, 3 i 4, amb un cartell molt atractiu. Dijous, en sessió de nit, a les 23,00?h, torna a Barbastre per obrir el teló de la històrica vintena edició del certamen Jorge Blass amb el seu show “La màgia de Jorge Blass”. El mag presenta noves i sorprenents il·lusions en l’hora i mitja de durada d’aquest. Succeiran efectes impossibles i visualment espectaculars, aparicions i desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva amb el públic com a protagonista. Tot això embolicat en un halo de misteri i una acurada estètica.

Produccions Yllana tornen a Festival Vi Somontano. En aquesta ocasió, ho fan en la segona nit del certamen (23,00 h), amb “The Opera Bojos”. Cinc cantants lírics són els protagonistes d’aquest espectacle còmic operístic en què els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de la forma més original.

Dissabte, en sessió de tarda (20,00 h) i de nit (23,00 h), homenatge a Mecano amb l’espectacle Filla de la Lluna, un projecte homenatge que neix el 2016 amb motiu del 25è aniversari de l’última gira de Mecano, el grup més important del pop espanyol. La semblança física i vocal de Robin Torres amb Ana Torroja és la clau de l’èxit d’aquest grup sevillà i el que diferencia a la banda per sobre de qualsevol altre tribut.

I, el diumenge (20,00 h), abaixarà el teló, Miguel Ángel Berna i Manuela Adamo amb l’obra Dos terres, un viatge en l’ànima de dues regions del sud d’Europa: Aragó i el Salento. Terres distants, diferents entre si, tot i que han compartit moments d’història quan al principi de l’edat moderna els aragonesos van governar Itàlia meridional.

En la seva sisena edició, s’ha tornat a convocar el reeixit concurs de tapes, en què els restaurants participants proposaran una d’elles com a candidata entre les que serviran els restaurants durant les quatre jornades de l’esdeveniment gastronòmic. Dissabte, sa adjudicaran els premis, entre ells a la Millor Tapa; a la Menció Especial Millor Tapa Apta per a Celíacs; i el Premi a la Tapa més Popular.

En el marc del Festival Vi Somontano i amb l’objectiu d’ampliar -durant el dia- l’oferta d’activitats d’aquest i aprofitar el flux de turisme per donar a conèixer el patrimoni vinícola de la zona, el Consell Regulador organitza diferents tipus d’activitats perquè els que estan al territori amb motiu del certamen puguin realitzar altres activitats originals vinculades al vi a més de gaudir de la mostra i dels espectacles.SOBRE L´AUTOR

0 Comentaris

    No comments

Aporta el teu comentari

Add comment - required field

Amb el suport de: