Política de Privacitat

  1. DADES IDENTIFICATIVES

L’empresa titular dels dominis lamanyana.es i lamanyana.cat (en endavant “Portal Web”) és HOLDER SOLUTIONS S.L. (en endavant HOLDER SOLUTIONS), amb domicili al carrer Príncep de Viana, 27-29, 25004, Lleida, amb número de CIF: B-25636457, inscrita en el Registre Mercantil de Lleida al volum 1.082 de la secció general, foli 100, full número L-21378, inscripció 1a, amb l’exclusió prevista en l’article 185.6 del Reglament del Registre Mercantil. El telèfon de contacte és el 973 001 140, i l’adreça de correu electrònic de contacte per a la gestió dels aspectes legals relacionats amb el web és mjmanzano@lamanyana.es

 

  1. PROTECCIÓ DE DADES

HOLDER SOLUTIONS compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un ús i un tractament correctes de les dades personals de l’Usuari. Per això, juntament amb cada formulari de captació de dades de caràcter personal, en els Serveis que l’Usuari pugui sol·licitar a HOLDER SOLUTIONS, farà saber l’Usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers en el seu cas. Alhora, HOLDER SOLUTIONS informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, i li sol·licitarà en cada ocasió el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials.

Per fer consultes o demanar informació sobre el tractament de dades personals, o i també per exercir els drets de l’Usuari d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament, l’Usuari es pot dirigir a mjmanzano@lamanyana.es

 

  1. FINALITATS DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

HOLDER SOLUTIONS recull i tracta dades personals per a les finalitats següents:

  • Per gestionar i/o controlar el registre i/o subscripció dels usuaris del Portal Web i gestionar la relació amb els subscriptors.
  • Per enviar diaris i altres productes als subscriptors.
  • Per tramitar qualsevol sol·licitud, subscripció o contractació que faci l’Usuari, de conformitat amb els termes i les condicions aplicables a cada cas.
  • Per analitzar les necessitats, els gustos i les preferències de l’usuari per dissenyar i oferir els continguts, els productes i els serveis personalitzats als nostres lectors i usuaris.
  • Per controlar i fer seguiment d’audiència de les nostres notícies i publicacions.
  • Per promocionar continguts editorials, publicacions i notícies exclusives de HOLDER SOLUTIONS
  • Per promocionar els productes, serveis i esdeveniments que organitza HOLDER SOLUTIONS en el marc de la seva activitat com a mitjà de comunicació.

 

  1. BASES JURÍDIQUES PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

HOLDER SOLUTIONS obté legitimació per dur a terme el tractament de dades personals sobre les bases legals següents:

  • Quan té el consentiment explícit dels lectors, els subscriptors i/o els usuaris.
  • Quan el tractament és necessari per executar un contracte en el qual l’interessat n’és part.
  • En base als interessos legítims de HOLDER SOLUTIONS quan així es desprèn de la voluntat dels usuaris, respectant sempre els seus drets i la seva privacitat.
  • Quan el tractament és necessari per complir una obligació legal aplicable a HOLDER SOLUTIONS.
  • Quan es tracten dades personals per complir una missió feta en interès públic, en el marc de l’exercici de la funció periodística i la funció com a mitjà de comunicació.

 

  1. PRINCIPIS EN EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

HOLDER SOLUTIONS aplica els principis de protecció de dades establerts al Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril), concretament:

Només tracta dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el consentiment de l’Usuari, que sempre es demana de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari gestionar els contractes de compra de productes, serveis o subscripció.

Únicament tracta les dades que són necessàries per complir amb les seves finalitats, i no en fa cap altre ús.

Per garantir que les dades de l’Usuari estiguin actualitzades, pot gestionar l’actualització de les dades personals adreçant-se a administracio@lamanyana.cat

Només conserva les dades durant el temps necessari per complir amb les seves finalitats.

Aplica mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i també la protecció de les dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys, incloent-hi l’encriptació de la informació.

 

  1. DADES PERSONALS A TERCERS

HOLDER SOLUTIONS comparteix les dades personals de l’Usuari amb els seus  proveïdors en la mesura necessària per garantir els serveis a subscriptors, lectors i usuaris; i també per enviar informació comercial i promocions.

Alguns dels proveïdors de serveis de cloud i altres suports tecnològics de HOLDER SOLUTIONS poden estar ubicats a tercers països de fora de la Unió Europea (UE) o de l’Espai Econòmic Europeu (EEE). En tots aquests casos, HOLDER SOLUTIONS assegura a través dels seus contractes que es garanteixi el compliment d’aquesta política i del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

D’altra banda, en cas que HOLDER SOLUTIONS compti amb el consentiment de l’Usuari, també pot compartir les dades de navegació amb les seves xarxes socials, mitjançant galetes o altres mecanismes que ens indiqui expressament.

 

  1. CASOS EN QUÈ ES TRACTEN LES DADES

HOLDER SOLUTIONS tracta les dades personals dels Usuaris quan aquests les proporciones a través de la teva subscripció, quan es registren, i quan ens sol·liciten informació a través dels formularis habilitats en diferents espais del Portal Web.

De la mateixa manera, si l’usuari se subscriu, HOLDER SOLUTIONS també necessitarà disposar d’un domicili d’entrega i de les dades bancàries de l’Usuari per gestionar l’enviament i el pagament.

HOLDER SOLUTIONS també tracta les dades personals de navegació dels Usuaris al Portal Web per conèixer les preferències i donar el millor servei. També pot tractar les dades anònimes de navegació per finalitats estadístiques i de control d’audiència.

 

  1. COMENTARIS DELS LECTORS

El Portal Web és accessible a través d’Internet, de manera que qualsevol persona que hi accedeixi d’arreu del món pot veure tot el que hi publiqui l’Usuari, per exemple, els comentaris a una notícia.

 

  1. DADES DE NAVEGACIÓ I COOKIES

Per optimitzar-ne el funcionament, el Portal Web recull algunes dades personals com l’adreça IP o el nom de domini del dispositiu utilitzat per la persona usuària, l’adreça URL, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

HOLDER SOLUTIONS fa servir ‘cookies’ per a finalitats estadístiques, per recopilar informació sobre quins continguts i portals es visiten amb més freqüència, per quins usuaris i des de quina ubicació.

També utilitza els mecanismes d’anàlisi per rebre informes anònims sobre l’ús, l’interès i les preferències dels usuaris i per poder adequar els nostres continguts i promocions.

A més, el Portal Web també fan servir eines de mesura d’audiència que permeten analitzar el comportament i el perfil dels visitants anònims amb l’objectiu de millorar el funcionament del web.

També utilitza ‘cookies’ de tercers que poden recopilar informació sobre l’activitat i navegació de l’Usuari al Portal Web.

Per a més informació relativa a les cookies, es pot consultar la nostra Política de Cookies.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?