Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Albert Batalla no anirà a les llistes del PDeCAT a les eleccions del 21-DDesprés de 14 anys com a diputat vol continuar treballant per la Seu d'Urgell des de l'alcaldia i assegura que fa un ''pas al costat amb l'objectiu de renovació del projecte''


Després de 14 anys de treball com a parlamentari l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, no anirà a les llistes del PDeCAT per a les eleccions del proper 21 de desembre. Batalla ha deixat clar però que continuarà treballant per la ciutat i pel país des de l'alcaldia de la Seu d'Urgell i que fa un ''pas al costat'' que ''obeeix a l'objectiu de renovació del projecte i a la necessitat d'assumpció dels nous reptes que imposa el context actual i de futur''.

Cal recordar que Batalla va anunciar via tuiter el passat 26 d'octubre que deixava el seu escó de diputat i que estripava el carnet del PDeCAt mentre planava la hipòtesi que el president Puigdemont volia convocar eleccions per frenar l'aplicació del 155. Una vegada proclamada la República el 27 d'octubre pel Parlament, Batalla va rectificar aquest anunci.

Albert Batalla considera que el context actual ''requereix d'energies renovades, de nous valors i de nous talents dels quals disposem a l'Alt Urgell i hem de potenciar per mantenir intactes les nostres fites, com a comarca i com a país''.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats