Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Aragonès acusa Cs de "tensionar" el carrer i "intentar trencar la convivència" per quatre vots mésEl vicepresident replica que no hi ha fractura social per motius polítics i assenyala els poders de l'Estat com als "màxims responsables"


El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha acusat Cs de "tensionar el carrer" per quatre vots en veure que les enquestes no li eren favorables. En el torn de rèplica als grups parlamentaris en el marc del debat monogràfic impulsat per Cs, Aragonès ha acusat el partit d'Inés Arrimadas "d'intentar trencar la convivència" a Catalunya i fer-ho "conscientment".

D'altra banda, Aragonès ha negat que hi hagi una fractura social a Catalunya per motius polítics i ha assenyalat que són les desigualtats el que pot posar en risc la cohesió social, "no si algú vol posar un símbol o el vol retirar". Aragonès també ha assenyalat els poders de l'Estat com els "màxims responsables" de la tensió al carrer.

Per a Aragonès, la convivència és "sagrada" i la cohesió social està per sobre dels projectes polítics. Precisament, ha argumentat que el projecte independentista vol més eines per "enfortir" la cohesió social i ha posat d'exemple la falta de competències en l'àmbit de l'habitatge, de la dependència o laboral.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats