Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Casado crida els exvotants a tornar al "veritable PP" i promet "posar ordre" a Catalunya per parar els “fanàtics racistes”Pedro Sánchez, sobre el PP: "Es volen renovar fent passes enrere però el futur d'Espanya serà millor que el seu passat"


El president del PP, Pablo Casado, ha fet aquest diumenge una crida als exvotants del PP que han anat a altres formacions perquè tornin "al veritable PP" i a la “casa comuna del centredreta”, perquè “cada vot menys per al PP ha estat un pas més per als enemics de la nació”. “No es pot unir Espanya desunint el vot, cal unir el vot per unir els espanyols de nou”, ha afirmat en un discurs marcadament ideològic on ha apel·lat a la refundació de la dreta i ha promès que tan bon punt arribi a La Moncloa aplicarà “immediatament” un “155 sense límit de temps” per “deposar” el govern i “recuperar el control dels mitjans” i de les institucions. “Posarem ordre” en favor d’una societat “segrestada per una orda de fanàtics racistes i supremacistes”, ha dit abans d'insistir que modificarà la Llei per impedir indults als condemnats per rebel·lió o sedició, per "il·legalitzar els que promoguin la violència" i per deixar sense finançament els partits que "van contra Espanya, la seva integritat, la seva història i la seva llibertat".

 

Casado ha recordat que ara fa 30 anys José María Aznar va “refundar el PP” per “unir tot el que estava a la dreta del PSOE”. “Això és el que ara està en risc a Espanya amb la irrupció de nous partits i una fragmentació electoral que recorda a aquell moment”, ha dit, però “a Espanya no li va millor”, perquè “a la pràctica menys PP està resultant ser menys Espanya, més separatisme, més populisme, més Otegui, radicalitat, i sectarisme”. “

Pedro Sánchez, sobre el PP: "Es volen renovar fent passes enrere però el futur d'Espanya serà millor que el seu passat"

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha valorat l'anunci de "refundació" del PP, que aquest diumenge ha tancat una convenció que ha servit per "consolidar el lideratge" de Pablo Casado. Sánchez ha respost així en un acte del PSOE des de Múrcia, aquest diumenge al migdia: "Alguns es volen renovar fent passes enrere, però el futur d'Espanya serà millor que el seu passat". D'altra banda, i sobre els pressupostos de l'Estat, el president espanyol ha advertit que qui hi voti 'no' estarà rebutjant moltes millores socials i de benestar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats