Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Casado es mostra “decebut” amb Borrell i demana a Sánchez amb el 155 els promotors de “l’akelarre sectari” de la DiadaAcusa el govern del PSOE de “tornar al zapaterisme”


El líder del PP, Pablo Casado, s’ha mostrat aquest dimecres “decebut” amb el ministre d’Exteriors, Josep Borrell, que aquest 11 de setembre va afirmar en una entrevista a la BBC que personalment creu que els presos haurien d’estar en llibertat condicional i que per a ell Catalunya és una nació. “No ho vaig entendre” ha afirmat Casado als passadissos del Congrés on ha recordat que va coincidir el 8 d’octubre del 2017 amb Borrell a la manifestació de Barcelona contra la independència.

Segons Casado, les manifestacions del ministre van ser desencertades. “Primer pel lloc, en un entorn internacional amb companys a nivell de Parlament Europeu, i sobretot pel fons i el dia elegit, la Diada”. Segons Casado, el PSOE torna al “zapaterisme” i a considerar Espanya com “una nació de nacions”, cosa que implica “tornar al problema”. “Crec que no hi poden haver equívocs”, ha dit abans d’insistir que Sánchez ha de deixar enrere “l’apaivagament” després de “l’akelarre sectari” de la Diada. Per això ha demanat a Borrll que “s’aclareixi” sobre si “faran complir la llei” o busquen un “apaivagament creient que milloraran alguna cosa” amb els que “volen trencar Espanya”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats