Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Casado torna a temptar Rivera mentre reitera el seu rebuig frontal a SánchezEl líder del PP replanteja la proposta a Ciutadans després de rebre carbasses de la formació taronja


El líder del PP, Pablo Casado, va insistir Ahir a l'oferta d'su partit a Ciutadans per unir forces si és produeixen noves eleccions, tot i que suavitzada i sense que suposi renunciar a les sigles, Mentre que reitero su Rebuig frontal a donar soporte a una investidura de Pere Sánchez.

En su reaparició, Després d'unes semanas sense actes Públics, Casado ha variat Poc su postura Davant la situaciò de bloqueig institucional més enllà de matisar la fórmula d'possible Coalició amb Ciutadans, per al qual el PP ja ha registrat en Previsió la marca Espanya Suma.

Ha Estat 1 Aparició feliç i eufòrica per Casat amb Motiu de la presa de possessió com a presidenta de la Comunitat de Madrid d'Isabel Díaz Ayuso, una amiga i 1 a posta personal del líder del PP a més de l'encarregada, a partir d 'ara, de capitanejar el Vaixell insígnia del partit a Espanya.

Casado ha decidit replantejar la Proposta del PP a Ciutadans, després de dir Rebre durante tot AQUEST més Carabasses de la formació taronja a su Proposta d'1 Coalició amb la qual unir el vot de centredreta. I ho ha FET lloant des de tot punt de vista l'estratègia de Ciutadans, Tant el su soporte para el Govern de la Comunitat de Madrid, com per su postura Davant la ronda de contactes que el president de l'Executiu en funcions, Pedro Sánchez, ha dit que s'iniciarà a finals d'agost o principis de setembre.

Casado ha Agrait al líder de Ciutadans, com al de Vox, su Col·laboració per al Govern Autonomic I després ha pasado a defensar que l'Albert Rivera te "tota la Raó" a mantenir su Rebuig a donar soporte a la investidura de Sánchez , a qui ha retret que no ha ofert "absolutament res" a la formació taronja.

 

Ayuso promet "fer les coses bé governant per a tots els madrilenys"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, és va comprometre ahir, després de dir prendre possessió del su Càrrec, a "fer els coses Bé governant per a Tots els madrilenys". Ayuso va destacar que el projecte del Govern de Coalició format paper PP i Ciutadans, que comptarà con los Acords parlamentaris que s'acordin amb Vox, és basa en la llibertat, la Baixada d'Impostos il 'eficàcia a els Serveis Públics. L'"obligació" d'1 governant contempla la transparència en la gestió.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats