Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


"Catalunya recorda a Espanya que molts encara volen la independència", diu el 'Wall Street Journal'El 'New York Times' descriu la manifestació com la "major demostració de força des del nyap" del 27-O i 'Le Fígaro' parla de "marea independentista"


La premsa internacional recull aquest dimecres en algunes de les seves edicions en paper les cròniques dels corresponsals que van seguir la 'Diada' i que coincideixen en descriure la manifestació com una "marea" i una nova mostra de "força" del moviment independentista.

"Catalunya recorda a Espanya que molts encara volen la independència", titula el 'Wall Street Journal', en una peça que signa Jeannette Neumann. "Un any més, els partidaris de la secessió han demostrat la seva capacitat d'organitzar una de les manifestacions més massives d'Europa, sense incidents ni tensions particulars", descriu el corresponsal de 'Le Figaro', Matthieu de Taillac.

Pel periodista del 'New York Times' Raphael Minder, la Diada d'aquest any s'ha convertit en la "major demostració de força des del nyap" del 27-O del moviment independentista.

"Una vegada més, el moviment independentista ha demostrat la seva extraordinària capacitat de mobilitzar les bases, omplint sis quilòmetres de la Diagonal", apunta el corresponsal de 'The Guardian' Stephen Burgen.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats