Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Cs denuncia ''inacció'' d'Educació per un llaç groc al web d'una escola d'Ivars d'UrgellEl diputat David Bertrán diu que “aquests símbols són clarament partidistes i generadors d'odi contra Espanya”


El diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament, David Bertrán, ha criticat la "inacció" del Departament d’Educació per "mantenir la neutralitat ideològica a les escoles catalanes" després que el conseller, Josep Bargalló, hagi "ignorat" la presència d'un llaç groc en la web d'un col·legi d'Ivars d'Urgell, després de la denúncia que va fer el mateix Bertran en les xarxes perquè “aquests símbols són clarament partidistes i generadors d'odi contra Espanya”.

El diputat taronja va demanar explicacions a la Conselleria després de detectar, fa 4 mesos, la presència d'un símbol "partidista" en l'encapçalament de la web d'aquest centre educatiu de Lleida. La resposta de Bargalló que ha arribat per escrit ha estat la captura actual de la web assegurant que “des del Departament d’Educació no s'ha tingut coneixement de cap actuació irregular per part de l'equip directiu de l'escola i per això no s'ha obert cap expedient disciplinari”.

Bertrán ha lamentat que la resposta tardana per part de Bargalló ha permès a l'escola  eliminar el llaç groc de la seva pàgina web perquè “nosaltres vam veure el llaç en un moment determinat, però no sabem quant temps va estar aquest llaç groc en la web”. “És ridícul que ens responguin quatre mesos després amb una captura de la web actual, quan la nostra reclamació es va realitzar el mes de febrer passat” ha sentenciat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats