Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Cuixart utilitza per primer cop l'article 100.2 i aposta per seguir treballant "per la llibertat i l'amnistia"Ha sortit de la presó per anar a treballar a l'empresa Aranow, de la qual és propietari, i fer voluntariat


Cuixart ha apostat per seguir treballant per "l'amnistia i la llibertat" i ha agraït els seus empleats el suport que li han transmès en els darrers dos anys i l'esforç que han fet garantir la supervivència de l'empresa Aranow, de la qual n'és propietari. "Hem demostrat que som un equip", ha apuntat el president d'Òmnium visiblement emocionat davant una vintena de treballadors.

"Hem mantingut els llocs de treball sense renunciar a ser el que som", ha destacat. Cuixart ha sortit aquest dijous de la presó fent ús per primer cop de l'article 100.2 que la Junta de Tractament de Lledoners va aplicar-li el passat 6 de febrer. Es tracta d'un permís que els presos classificats en segon grau poden demanar per anar a treballar i fer voluntariat.

Mauri, sobre Cuixart: "Avui més que mai seguim reclamant la seva llibertat i l'amnistia"

La vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha mostrat emoció pel fet que el president de l'entitat, Jordi Cuixart, hagi pogut tornar avui a la seva fàbrica Aranow de Sentmenat però ha volgut remarcar que no està en llibertat. "Avui més que mai seguim reclamant la seva llibertat i l'amnistia per a tots els presos polítics i exiliats", ha afegit en declaracions als periodistes.

Cuixart ha sortit aquest dijous de la presó fent ús per primer cop de l'article 100.2 que la Junta de Tractament de Lledoners va concedir-li el passat 6 de febrer. Mauri també ha recordat que no podrà exercir amb llibertat d'empresari ni de president d'Òmnium i que haurà d'anar a dormir cada dia a la presó.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats