Lleida
2 / 12° C (pluja)
97% 26 km/h


Declara al jutjat el primer ferit de les càrregues policials per l'1-O a Lleida, al col·legi de Benestar SocialDenuncia que la policia els va fer fora de manera "violenta" i que li van luxar l'espatlla esquerra


El primer ferit a causa de les càrregues policials de l'1 d'octubre a Lleida ha declarat aquest dimecres al jutjat d'instrucció número 4 de Lleida. És Gerard Dago, un lleidatà que l'1-O feia cua per votar al col·legi de Benestar Social de la capital del Segrià, el primer lloc on va actuar la policia a la ciutat de Lleida. Dago denuncia que els van fer fora de manera "violenta" i que li van luxar l'espatlla esquerra. Una vintena de persones han volgut acompanyar Dago a les portes del jutjat.

En total hi ha 15 causes obertes en què estan representades 62 persones afectades per les càrregues policials de l'1 d'octubre als col·legis electorals de la ciutat de Lleida, Ponts (Noguera) i Soses (Segrià). Són els casos que gestionen des de l'Associació d'Advocats per la Democràcia de manera gratuïta. Aquests casos els estan investigant en quatre jutjats lleidatans; el jutjat d'instrucció 1, 2 i 4 de Lleida i el jutjat d'instrucció de Solsona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats