Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/h


Eduard Pujol: “Jordi Turull encapçala el projecte de recuperar drets i llibertats a Lleida, el Pirineu i l’Aran"Mayte Rivero: “Anem Junts per Catalunya perquè hi ha gent que va junts contra Catalunya, contra els nostres drets i contra les nostres llibertats”.


Eduard Pujol, portaveu de Junts per Catalunya al Parlament ha visitat el Pallars Jussà acompanyat de la Senadora i candidata al Senat, Mayte Rivero i del candidat número 4 al Congrés, Ricard Pérez juntament amb altres membres de l’equip de Junts per Catalunya.

“Som al Pallars i a tot el territori d’arreu del país per explicar que el 28 d’abril va de drets i llibertats o de regressió de la democràcia, depèn del nostre vot” ha afirmat Pujol.

En la visita, Pujol ha manifestat que “hem de votar bé i això vol dir no votar amb aquells que flirtegen amb el 155”. També ha destacat que “Junts per Catalunya anem a Madrid a impedir que ens tornin a imposar un 155 i només ho podem fer sent forts al Congrés i al Senat per a què siguem l’element determinant i decisiu”.

La Senadora i candidata al Senat, Mayte Rivero, ha destacat que “anem Junts per Catalunya perquè hi ha gent que va junts contra Catalunya”. També ha explicat que “hem defensat fermament el territori de Lleida,  l’Alt Pirineu i de l’Aran al Senat i ara ho farem també amb el projecte transversal de Junts per Catalunya que significa defensar Catalunya a Madrid”. “Les eleccions del 28A van d’aturar un Estat repressor, amb presos polítics i exiliats, nosaltres som la veu no empresonada del Jordi Turull a tot el territori”.

Rivero ha incidit en què “Junts per Catalunya representa la unitat i l’esperit de l’1-O i que la llista transversal proposada per Puigdemont, amb la que ens presentem a Madrid és el més semblant a una llista unitària ja que l’independentisme i és representat amb persones que provenen d’àmbits molt diversos de la societat”.

Ricard Pérez, candidat núm 4. al Congrés, ha manifestat que “ens sentim molts orgullosos de tenir en Jordi Turull a la llista, a causa del seu vincle amb Josa del Cadí, som la seva veu al territori ”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats