Lleida
13 / 20° C (pluja)
97% 26 km/h


El CDR Adrià Carrasco irromp en un acte de Borrell i SCC a Brussel·les cridant "la Constitució és una farsa"La policia belga ha detingut l'activista i se l'ha endut emmanillat cap a la comissaria


El CDR Adrià Carrasco ha irromput aquest dimecres en un acte del ministre Josep Borrell i Societat Civil Catalana a Brussel·les sobre els 40 anys de la Constitució espanyola. El jove, exiliat a Bèlgica, s'ha aixecat justament després que Borrell mencionés l'activació del 155 i ha assegurat que "la Constitució és una puta farsa" i que a Espanya "no hi ha democràcia".

El públic ha reaccionat amb crits de "fora" i el jove ha estat expulsat pels serveis de seguretat. Encara dins del recinte del museu, els serveis de seguretat han intentat impedir als càmeres gravar com s'enduien el jove en un moment en què es veia com l'empentaven. Carrasco ha acabat en mans de la policia federal belga que després d'identificar-lo l'ha emmanillat i se l'ha endut detingut amb cotxe cap a la comissaria.

Els pares de l'Adrià Carrasco estaven amb ell en el moment de la detenció, tot i que abans que se l'enduguessin, la policia els ha identificat també i els ha demanat que abandonessin l'edifici on se celebrava l'acte.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats