Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


El govern espanyol impulsarà al Congrés una nova moció sobre el diàleg dins de ‘l’autogovern’“Perquè ni les mobilitzacions ni altres eines que es puguin provar d’incorporar són útils”


La portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha assegurat aquest divendres que el seu executiu impulsarà a través del Grup Socialista una nova moció al Congrés sobre el diàleg dins l’autogovern, després que el PDECAT retirés dimecres la que havia pactat amb el PSOE, que situava aquest diàleg ‘dins de la llei’. “Llei i diàleg”, ha afirmat Celaá, que ha assegurat que el seu executiu “tornarà a impulsar-la” perquè cal treballar “en el territori comú de l’autogovern”.

Segons Celaá, cal “trobar aquest acord que buscava la moció” pactada amb el PDeCAT, i “serà possible perquè ni les mobilitzacions ni altres eines que es puguin provar d’incorporar són útils”. Segons Celaá, totes dues parts “han d’arribar al territori de l’acord” amb una proposta “per a la totalitat de la societat catalana” i aquesta moció “és perfectament útil i per tant la seguirem buscant”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats