Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


Els polítics catalans, de vacancesGrècia, Cadis o Menorca, entre els destins on passen l’agost


Els polítics catalans també agafen vacances i opten per trencar el ritme frenètic del darrer curs polític de diferents maneres.

Temps amb la família, per la lectura i per viatjar a diferents indrets de Catalunya, o més enllà. Així inverteixen el temps els polítics catalans a ple agost, quan l’activitat política, sense aturar-se, afluixa el ritme. El president del Govern, Quim Torra, ha optat per no marxar de vacances fora del país i quedar-se aquests a Catalunya. Aquesta setmana ha fet una escapada curta al Prepirineu català amb la família, on ha sortit a fer caminades per la muntanya. També ha tret partit del temps lliure per a llegir, escriure, fer activitats culturals i mantenir reunions i contactes. Dissabte, Torra ja reprendrà l’activitat pública amb l’acte d’homenatge a les víctimes del 17-A a Barcelona.

Per la seva banda, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha optat per quedar-se al seu poble, Pineda de Mar, a passar els dies de vacances. Pocs mesos després del naixement de la seva filla, la Clàudia, el conseller d’Economia vol passar amb ella les setmanes d’agost que no hagi d’ocupar-se d’altres conselleries.

La nova líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, aprofita les vacances per a viatjar a Atenes, on explica que podrà gaudir de la mitologia grega, que l’apassiona, i de la gastronomia del país. També ha revelat que avança en lectures que tenia pendents, com ‘Reina Roja’, de Juan Gómez-Jurado, i ‘Sapiens’, de Yuval Harari.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats