Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


ERC aposta pel 21-D per una candidatura marcada per la "transversalitat" i la "pluralitat" per "construir república"Rovira exposa també en el Consell Nacional la incorporació a la llista dels "presos polítics" per tal de "continuar amb la seva lluita"


ERC durà a les eleccions del 21-D una candidatura "que representi el país de la millor manera possible", motiu pel qual aposta per la "transversalitat", la "pluralitat". El Consell Nacional extraordinari d'aquest dissabte serveix per aprovar les llistes, tot i que no es descarta que en els pròxims dies es vagin incorporant noms.

En la seva intervenció, la secretària general del partit, Marta Rovira, ha assegurat que "portem a la nostra candidatura tots aquells presos que avui no poden ser aquí". "I ho fem perquè ens assembla que hem de posar fi a aquesta repressió política", ha detallat. Novament, uns llaços grocs ocupaven els seients en el que habitualment estaven el president d'ERC i vicepresident, Oriol Junqueras, i els consellers empresonats o que es troben a Bèlgica.

Amb aquest gest "de dignitat", es vol que la llista sigui també un instrument per rehabilitar els càrrecs polítics empresonats o que es troben a l'exili . "Qui voti aquesta llista votarà per posar fi a la repressió política, també per posar fi a l'aplicació de l'article 155, a la dictadura de la imposició, i per retornar els instruments d'aquest país a mans dels ciutadans d'aquest país arrencant-les de les mans del PP", ha comentat Rovira.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats