Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La CUP es presenta el 21-D per "materialitzar" la república i reivindica que per ser irreversible ha de ser "social"Gabriel afirma que la seva veu serà "clau" davant els que es diuen sobiranistes però defensen "ni DIU ni 155" i de l'independentisme "que no tenia prou treballat com assaltar el poder"


La CUP ha afirmat que es presenta a les eleccions del 21 de desembre amb l'objectiu de "materialitzar" la república i ha afegit que perquè aquesta sigui "irreversible" només pot ser "social". Així ho han dit la portaveu del secretariat nacional, Núria Gibert, i la fins ara diputada Anna Gabriel en l'acte de cloenda de l'assemblea nacional de la formació, que ha apostat per presentar-se als comicis liderant una candidatura. Gabriel ha assegurat que la veu dels cupaires serà "clau" no només durant la campanya sinó també posteriorment davant dels que "es diuen sobiranistes però que no han tingut cap problema en dir 'ni DUI ni 155'" i també davant de l'independentisme "que no tenia clar ni prou treballat com s'assaltava el poder".

Els cupaires han celebrat a Granollers (Vallès Oriental) la seva assemblea nacional extraordinària per decidir el seu paper davant dels comicis del 21-D. La militància ha decidit per un 91% dels vots concórrer als comicis i, amb un suport del 64,05%, que sigui liderant una candidatura "el més àmplia possible, clarament rupturista, independentista i d'esquerres".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats