Lleida
19 / 39° C (sol)
97% 26 km/h


La rectora de la UAB nega que Rivera sigui doctorand de la universitat com afirma en el web del partitMargarida Arboix reconeix que el líder de CS va fer ''alguns cursos de doctorat'' però que no consta que acabés la tesi


La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix, ha negat aquest divendres que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, sigui doctorand de Dret Constitucional a la UAB tal i com apareix en el seu currículum de la web del partit.

Arboix, al 'El matí de Catalunya Ràdio', ha recalcat que no consta que fes la tesi i que si actualment estigués matriculat, Rivera hagués hagut de fer un seguiment aquest mes de setembre, ja que anualment, el doctorand ha de presentar la feina feta i el director ha d'emetre un informe. Si es conclou que no s'ha avançat, se'l suspèn, ha aclarit Arboix. Arboix si que ha reconegut que va fer ''alguns cursos de doctorat''.

Ciutadans defensa el currículum de Rivera malgrat que hi consta que és doctorand mentre la UAB ho nega

Ciutadans s’ha vist obligat aquest divendres a defensar el currículum del president del partit, Albert Rivera, esquitxat per la polèmica dels màsters i les titulacions després que el president espanyol, Pedro Sánchez, hagi hagut de publicar la seva tesi. Les mirades s’han centrat en les últimes hores en els canvis en el currículum del líder de la formació taronja, que assegura a la versió del web del partit que Rivera és doctorand, un extrem que nega la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix. Diverses informacions apunten a canvis en el currículum de Rivera al llarg d’aquests anys, en què han aparegut i desaparegut dos màsters i un doctorat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats