Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Les bases de BComú decideixen trencar el pacte municipal amb el PSC amb el 54% dels vots pel seu suport al 155Pisarello assegura que no governaran la ciutat amb cap altre partit


Les bases de Barcelona en Comú han avalat el trencament del pacte municipal amb el PSC pel suport dels socialistes a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya. El 54,18% de les persones que han votat en la consulta interna que ha fet la formació han apostat per posar fi al pacte i passar a governar en solitari, mentre que el 45,68% s'han posicionat en contra del trencament de l'acord.

El primer tinent d'alcalde Gerardo Pisarello ha descartat passar a governar amb cap altre partit a la ciutat. "Cercarem tots els acords necessaris amb totes les forces polítiques per poder afermar les línies de govern que s'han anat consolidant en 2 anys", ha garantit. "Han votat un total de 3.800 persones amb 2.059 vots a favor del trencament del pacte amb el PSC i 1.736 vots en contra. Hi ha hagut també 5 vots en blanc", ha precisat el portaveu de Barcelona en Comú, Enric Bárcena.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats