Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Mas defensa que un govern PSOE-Podem és millor que una aliança "a l'andalusa"L'expresident de la Generalitat demana a Sánchez que assumeixi "riscos" i digui que sense pressupostos convocarà eleccions


L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha defensat que un govern de PSOE i Podem és millor que una aliança a "l'andalusa" entre PP, Cs i Vox. "Crec que el món sobiranista, si no hi ha arribat ja, en algun moment arribarà a aquesta conclusió", ha afegit en un cara a cara amb l'expresident José Montilla que publica aquest diumenge 'La Vanguardia'.

Per a Mas, el debat sobre si cal aprovar els pressupostos de l'Estat "no està perdut del tot" i ha instat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a "assumir riscos". "Si dona prioritat als pressupostos, que digui que sense comptes convocarà eleccions. Pot posar pressió dient que es pot entrar en un escenari a l'andalusa", ha argumentat.

Davant d'aquesta "posició de força" del govern espanyol si condiciona l'absència de pressupostos a eleccions, Mas creu que "alguns haurien de reflexionar sobre quin escenari de la política espanyola convé més: la majoria de PSOE i podem acompanyats, o l'andalusa".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats