Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Pinten una bandera espanyola en un dels murals per la república catalana més grossos de PonentEl CDR de Bellpuig ha anunciat per les xarxes socials que el repintarà de nou i que tenen identificats els autors de l'atac


Un dels murals més grossos que hi ha pintats a Ponent a favor de la república catalana, de 470 metres quadrats, ha aparegut esborrat aquest dimecres al matí amb una bandera espanyola al damunt. El mural es va pintar en una tanca publicitària en desús ubicada al costat de l'N-II a la sortida de Bellpuig (Urgell), tot just el passat cap de setmana i va ser elaborat pel CDR d'aquest municipi. Hi posava 'Fem República' i hi havia una estelada.

Els autors de l'atac de la passada matinada han esborrat l'estrella de l'estelada i han pintat dues línies vermelles horitzontals formant una bandera espanyola al damunt del text. El CDR ha denunciat l'atac a través de les xarxes socials i han assegurat que el repintaran aquest mateix dimecres al vespre fent una crida a la participació de voluntaris ja que no es disposa dels mateixos mitjans que el cap de setmana passat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats