Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Puigdemont recorda a PP, Cs i PSC que no es pot parlar de "violar el reglament" perquè el TC els va donar la raóTambé els retreu que els tribunals espanyols mantinguin "innocents a presó" i el que van "usurpar" amb el 155


El president Carles Puigdemont ha recordat a PP, Ciutadans i PSC que no es pot parlar de "violar el reglament" perquè el Tribunal Constitucional va donar la raó al Govern ara cessat per la reforma del reglament que va permetre les votacions de les lleis de desconnexió del 6 i el 7 de setembre del 2017. Puigdemont ho ha dit en un fil de tres piulades a Twitter.

"Si la majoria de la ciutadania no hagués votat República, podríeu governar. Si les dades no indiquessin el contrari, us quedaria un bonic relat apocalíptic. Si el TC no ens hagués donat la raó, podríeu seguir parlant de violar el reglament", afirma en la primera entrada a la xarxa social, que acompanya de retalls de premsa amb els resultats definitius de les eleccions del 21-D, amb notícies econòmiques que desmenteixen la suposada desfeta causada per l'independentisme o amb la sentència del TC sobre la reforma del reglament.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats